خوردن آلو و آلو ممکن است قلب شما را نیز شاد کند.
آلو خورشتی زرد به دلیل داشتن فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان بالا ممکن است عوامل خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
در یک مطالعه در سال 2010، افرادی که به مدت 8 هفته هر روز آب آلو مینوشیدند و 3 تا 6 آلو میخوردند نسبت به گروهی که بهجای آن آب مینوشیدند، سطح فشار خون و کلسترول پایینتری داشتند.
در همین حال، یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که موشهایی که با پودر آلو خشک و آب آلو تغذیه میشدند، سطح کلسترول پایینتری داشتند، از جمله افزایش سطح کلسترول خوب HDL.
اگرچه این نتایج مطالعه برای قلب دوستداران آلو امیدوار کننده به نظر می رسد، اما ما به تحقیقات به روز بیشتری در مورد انسان نیاز داریم.
آلوها هم خوشمزه و هم کم چرب هستند.
بنابراین اگر به دنبال این هستید که شیرینی خود را با یک غذای کامل ارضا کنید، آلو یا آلو میتواند راه حلی برای شما باشد، بدون اینکه به اهداف کاهش وزن دست پیدا کنید.
تحقیقات نشان می دهد که فیبر موجود در آلو و آلو همچنین می تواند به شما کمک کند احساس سیری کنید.
این ممکن است به شما کمک کند به طور کلی کالری کمتری بخورید و از وزن مناسب برای شما حمایت کنید.
به طور کلی افزودن میوه ها و سبزیجات تازه به رژیم غذایی خود به طور کلی به سلامت کلی و کاهش وزن کمک می کند.
پس چرا چند برش آلو سالم را با جو نیز امتحان نکنید؟
سطوح بالای آنتی اکسیدان موجود در آلو و آلو ممکن است به مبارزه با انواع خاصی از سلول های سرطانی کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.