بهترین دسته بندی روشهای پخت سوهان درجه یک قم که می توانید در منزل درست نمایید!

طرز تهیه شیرینی هندی: سوهان پاپدی را در خانه درست کنید

عناصر :
یک گوشت شیرین دیوالی
1 1/4 فنجان گرام آرد
1 1/4 فنجان آرد ساده (مایدا)
250 گرم گی
شکر 2 1/2 فنجان
1 1/2 فنجان آب
2 قاشق غذاخوری شیر
1/2 قاشق چایخوری دانه هل

1. هر دو آرد را با هم الک کنید سپس روغن را در تابه گرم کنید.
2. مخلوط آرد را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی روشن شود کنار بگذارید تا کمی خنک شود، هر از گاهی هم بزنید.
3. حالا از شکر شربت درست کنید، شربت را به قوام 2 1/2 نخ بریزید، یکباره داخل مخلوط آرد بریزید.
4. با یک چنگال بزرگ خوب هم بزنید تا مخلوط به صورت نخ دربیاید. روی سطح چرب شده یا تالی بریزید و به ضخامت 1 اینچ کمی رول کنید.
5. دانه های الیچی را بپاشید و به آرامی با کف دست فشار دهید.
6. خنک کنید، به صورت مربع برش دهید، در ظرف در بسته نگهداری کنید.

سوهان پاپدی یک دسر محبوب هندی است معمولاً مکعبی شکل است یا به صورت فلکه سرو می شود و بافتی ترد و پوسته پوسته دارد.

سوهان

همچنین به نام های پاتیسا، سان پاپری، سوهان پاپدی یا شون پاپدی نیز شناخته می شود.

 این شیرینی دلپذیر از آرد همه منظوره، آرد گرمی، شکر، آب و شیر تهیه می شود.

برای تشدید طعم سوهان درجه یک قم، هل سبز پودر شده را اضافه می کنند تا خوشمزه تر شود و روی آن را با مقداری پسته یا بادام تفت داده شده و گلبرگ های گل رز خرد شده اضافه می کنند تا چشم نوازتر به نظر برسد.

سوهان پاپدی یک نخ شیرین هندی است سوهان انواع مشابهی از شیرینی های موجود در سراسر جهان دارد. شباهت زیادی به نخ نبات ترکی دارد که به پیسمانیه معروف است.

پیسمانیه از آرد تفت داده شده تهیه می شود و کره با شکر مخلوط می شود و شیرینی آن را با پسته تزئین می کنند که از نخ نبات نیز متفاوت است.

تفت دادن آرد و پسته هر دو باعث ایجاد حس آجیل در شیرینی می شود. این حتی در سوان پاپدی آشکارتر است، جایی که طعم آرد گرمی به مشخصات طعم آجیل کمک می کند.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.