شیر مایعی است که توسط غدد پستانی پستانداران از جمله انسان تولید می شود.
شیر مادر غذای ارجح برای نوزادان است، زیرا در حین رشد و بلوغ دستگاه گوارش آنها به خوبی تحمل می شود.
برای اطلاع از این موضوع که یک لیتر شیر چند لیوان است می توانید به این سایت مراجعه نمایید.
شیر لبنیات در صورت تحمل خوب ممکن است در سنین بعدی وارد شود.
اگرچه شیر ممکن است از هر پستانداری باشد، گاو، بز، گاومیش و گوسفند تولیدکنندگان رایجی هستند.
این بخش بر روی شیر گاو تمرکز خواهد کرد و به طور خلاصه در مورد جایگزین های شیر گیاهی غیر لبنی صحبت می کند.
شیر کامل گاو حاوی حدود 87 درصد آب است.
13 درصد باقیمانده حاوی پروتئین، چربی، کربوهیدرات، ویتامین ها و مواد معدنی است. تکنیکهای فرآوری چربیها را برای تولید انواع کمچرب حذف میکنند: «چربی کاهشیافته» حاوی ۲ درصد چربی شیر، «کمچربی» حاوی ۱ درصد چربی شیر، و «بدون چربی» یا «بدون چربی» تقریباً فاقد چربی شیر است.
برای دانستن اینکه یک کیلو گوشت برای چند نفر قیمه مناسب است می توانید اطلاعات خود را کاملتر نمایید.
گاوها اغلب در حالی که دوشیده می شوند باردار می شوند، بنابراین شیر لبنیات حاوی هورمون هایی مانند فاکتور رشد شبه انسولین-1 (IGF-1)، استروژن ها و پروژستین ها است. به برخی از گاوها هورمون های اضافی برای افزایش تولید شیر داده می شود.
دستورالعملهای غذایی برای آمریکاییها توصیه میکند که روزانه سه وعده 8 اونس شیر (یا بخشهای مساوی از سایر غذاهای لبنی مانند پنیر یا ماست)، که برای افزایش مصرف کلسیم و کاهش خطر پوکی استخوان و شکستگی توجیه میشود.
تلاشهای بازاریابی مانند نماد نمادین «شیر دارید؟» کمپین با افراد مشهوری که سبیل شیری می پوشند این پیام را نیز منتشر کرد.
برای رشد تجارت و سرمایه گزاری می توانید با ورود به سایت اراد برندینگ به راحتی با مشاوران متخصص در این حوضه تماس برقرار کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید.
با این حال، تحقیقات فایده ثابتی بر سلامت استخوان با مصرف زیاد شیر نشان نداده است، و علاوه بر این، مضرات بالقوه ای را در شرایط خاصی مانند سرطان پروستات نشان داده است. [1]
تحقیقات روی شیر اغلب یافته های مخالفی را به همراه دارد.
برخی از دلایل ممکن است طیف گسترده ای از کیفیت های مختلف تغذیه در شیر و نحوه اندازه گیری شیر مصرفی باشد که در عوامل زیر مشاهده می شود:
برای فهمیدن و کاربرد انواع محصولات نظیر وایتکس و آلومینیوم می توانید با مراجعه به این سایت اطلاعات مورد نیاز را کسب نمایید.
مقدار شیری که مصرف «بالا» یا «کم» در نظر گرفته میشود، میتواند در بین جمعیتهای مورد مطالعه متفاوت باشد.
به عنوان مثال، مردم ژاپن تمایل دارند حدود کمتر از نیمی از شیر مصرف شده در کشورهای غربی را بنوشند [2]
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.