تردمیل در دوران بارداری

تردمیل و ورزش دوران بارداری

آیا در دوران بارداری خود فعالیت کنیم یا نه؟ ورزش کردن در دوران حاملگی هم برای شما و هم برای نوزادتان سلامتی به همراه می آورد، و می تواند به مدیریت افزایش وزن ناگزیر این دوران کمک کند.راه رفتن بر روی تردمیل یکی از ورزش های ایروبیک است که زنان باردار برای تناسب اندام خود، انجام می دهند. در این دوران کار با تردمیل بسیار توصیه می شود، زیرا آب و هوا هیچ تاثیری بر تمرین شما ندارد، و سطح صاف تردمیل برای زنان باردار محیطی امن را بوجود آورده است.
تحقیقات نشان داده است که بند بین جنین و مادر در هنگام ورزش قوی تر می شود. وقتی بر روی تردمیل راه بروید جنین نیز فعالانه به شما ملحق می شود، و فرزند شما از طریق سیستم عروق جنینی قوی تر خواهد شد. حتی پس از تولد نیز مادرانی که در دوران بارداری ورزش کرده اند دارای فرزندانی با قلب سالم تر هستند. باید بدانید تمامی این نتایج از تمرین با تردمیل حاصل می شود.

راه رفتن بی خطر بر روی تردمیل برای مادر و جنین مفید است.

شدت کار با تردمیل

“اعتدال” کلمه ای است که برای راه رفتن زنان حامله بر روی تردمیل توصیه می شود. تحقیقات نشان داده است که اگر ورزشکار نیستید و حامله شده اید،باید بر روی حالت طبیعی تردمیل گام بردارید، ضربان قلب خود را در 140 ضربه در دقیقه نگه دارید ( حداکثر سرعت 3 کیلومتر بر ساعت) ، ولی زنانی که قبل از حاملگی نیز ورزشکار بوده اند می توانند شدت کار بیشتری با تردمیل را تحمل کنند، اما قبل از آن باید با متخصص مربوطه مشورت کنند.

میزان تکرار فعالیت

اگر همین آلان قصد دارید تمرین را شروع کنید، راه رفتن بر روی تردمیل را 3 بار در هفته به مدت 30 دقیقه امتحان کنید، یک روز بین هر تمرین وقفه بیاندازید. مثل هر ورزش دیگری، باید 5 دقیقه گرم کنید و بعد از تمرین همین زمان را سرد کنید. متخصصان سلامت در کتاب Active Woman’s Pregnancy Log مادران را به انجام تمرین بر روی تردمیل حداقل در 2 روز از ایام هفته تشویق می کنند.

تکنیک

دسته های روی تردمیل برای حفظ تعادل شما طراحی شده اند ، به آنها تکیه ندهید و آنها را برای سکون خود به کار ببرید. اگر فکر می کنید بدون دسته های دستگاه نیز به راحتی ورزش می کنید، می توانید خیلی نرمال بر روی تردمیل گام بردارید. دستانتان را نیز در هنگاه راه رفتن بالا و پایین ببرید تا به ضربان قلبتان افزوده شود.

احتیاط کنید!

در هنگام بالا و پایین آمدن از تردمیل بسیار مواظب باشید، دقت کنید تعادل پاهایتان بر روی تسمه متحرک تردمیل از دست نرود. در حین تمرین با قدم گذاشتن بر روی بخش غیر متحرک کنار تردمیل سلامتی خود و جنین را به خطر نیندازید.اگر احساس ضعف و تنگی تنفس به شما دست داد، سرعت را کم کنید و تمرین را زودتر تمام کنید. اگر دقت کنید و سرعت را بین 1 تا 3 کیلومتر بر ساعت نگه دارید، ورزشی بی خطر و مفید را برای خود و فرزندتان ایجاد کرده اید.

جهت مشاوره رایگان و دریافت برنامه تمرینی ویژه دستگاههای هوازی ( تردمیل ، دوچرخه ثابت ، الپتیکال ) با شماره ۰۹۳۶۱۷۸۲۸۴۸ تماس حاصل نمایید.( مجید قاسم زاده فیزیولوژیست ورزشی )

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.