سرکه های مورد استفاده در این مطالعه از میوه واریته های انگور شرابی (Vitis vinifera L.) به دست آمده از تاکستانی در منطقه پومرانی غربی (Zachodniopomorskie) لهستان (53°15’35″ شمالی 14°43’24” شرقی تولید شده اند. ) در سپتامبر 2018.
در این مطالعه برای سرکه خانگی انگور از انواع انگور سفید استفاده شد: Solaris، Johanniter، و Souvignier gris، و همچنین انواع قرمز، از جمله Prior و Cabernet cortis.
انگورها از گیاهان جداگانه هر رقم در طول مرحله رسیدن کامل انگور جمع آوری شد.
برای هر رقم، سرکه طبق دو روش مختلف تهیه شد.
در نوع اول، فقط میوه های خرد شده و آب مقطر با نسبت جرمی 1:1 استفاده شد.
در نوع دوم، از فرآیند چاپتالیزاسیون نیز استفاده شد: محلولی از آب مقطر و شکر سفره (70 گرم شکر در هر لیتر آب) به میوه اضافه شد (همچنین نسبت جرمی 1:1).
برای تهیه سرکه از انگور کامل استفاده شد و پوست و دانه آن باقی مانده بود (ساقه ها برداشته شد).
سرکه با تخمیر خود به خود در دمای 24 درجه سانتیگراد طی دو ماه تولید شد که توسط فلور طبیعی ساکن میوه انجام شد.
هر دو نوع فرآیند تخمیر در سه تکرار انجام شد.
فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه ها با اسپکتروفتومتری (Agilent 8453 UV-visible spectrophotometer) با استفاده از رادیکال مصنوعی، DPPH (2،2-دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل، سیگما-آلدریچ، دارمشتات، آلمان) اندازه گیری شد.
Trolox (6-hydroxy-2،5،7،8-tetramethylchroman-2-carboxylic acid، Sigma-Aldrich، Darmstadt، آلمان) به عنوان استاندارد آنتی اکسیدانی استفاده شد.
فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه ها بر اساس Brand-Williams و همکاران اندازه گیری شد.
پکارینن و همکاران جذب طیفی بلافاصله در 518 نانومتر اندازه گیری شد.
همه ی تحقیقات سه بار انجام شد.
منظور تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی معادل ترلوکس (TEAC)، یک منحنی کالیبراسیون ترولوکس با استفاده از رقت های محلول استوک با غلظت 5/2 میلی مول بر دسی متر مکعب ساخته شد.
تعیین کمی با استفاده از روش منحنی کالیبراسیون (r2 = 0.913) با ترسیم جذب در برابر 9 غلظت (در محدوده 0.02 ÷ 2.0 mmol/dm3) محلول های اتانول Trolox که توسط Śnieżek و همکارانش توضیح داده شده است، انجام شد.
نتایج به صورت mg Trolox Equivalent/L مایع بیان شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.