شکلات الیت قلبی و درمان تیروئید در ده روز

شکلات تیره (DC) در ابتدا به عنوان یک محصول دارویی قابل مصرف به صورت مایع در تغذیه انسان معرفی شد.

تلاش های قرن طولانی صنعت غذا این محصول به سختی جذاب را به یک لذت آشپزی مدرن ارزشمند با غلبه آشکار مارک های شیرینی پزی DC در بازار تبدیل کرد.

شکلات الیت قلبی بسیار پر طرفدار بوده و دارای خواص فراوانی می باشد.

با این حال، داده های اپیدمیولوژیک فعلی و همچنین مشاهدات تجربی و بالینی متعدد نشان می دهد که مصرف DC ممکن است تأثیر عمیقی بر قلب و عروق، سیستم عصبی مرکزی، هموستاز و متابولیسم لیپید داشته باشد.

با این حال، با وجود تعداد فزاینده‌ای از شواهد علمی مدرن که خواص دارویی محصولات مبتنی بر کاکائو را نشان می‌دهد، DC بیشتر از یک محصول غذایی دارویی، یک غذای لذیذتر است.

حتی امروزه هیچ توصیه غذایی واضحی در مورد مصرف فلاونوئیدهای کاکائو (فلاوانول) برای اهداف سلامتی وجود ندارد.

آزمایشات بالینی با DC به ندرت شامل نظارت بر غلظت فلاوانول پلاسما در داوطلبان می شود.

علاوه بر این، هیچ آزمون استاندارد یا الزامات کمی برای محتوای فلاوانول در مارک های تجاری DC وجود ندارد.

محتوای فلاوانول بالا اغلب در طول تولید برای طعم بهتر DC به دلیل تلخی فلاونوئیدهای کاکائو قربانی می شود.

همه این مشکلات از جمله مسائل اخلاقی متعاقب آن باید با تلاش مشترک صنایع غذایی و علوم پزشکی برطرف شود.

علاوه بر این، استفاده از فناوری ریزپوشانی در تولید DC، و همچنین انتخاب مولکولی بهترین تولیدکنندگان فلاوانول ممکن است دسترسی زیستی مواد زیست فعال DC و فناوری تولید DC را به شدت تغییر دهد.

با این وجود، تنها رویکرد علّی دقیق، که تأثیر سلامتی احتمالی DC را به مواد زیست فعال آن که به عنوان مواد مغذی در نظر گرفته می‌شوند، مرتبط می‌کند، ممکن است چشم‌انداز فعلی در تحقیقات تغذیه‌ای مربوط به محصولات مبتنی بر کاکائو را تغییر دهد و مسیری قابل اعتماد برای استفاده دارویی از آنها ایجاد کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.