هدف کلی این مطالعه به دست آوردن بینشی در مورد بیوفیلم های داخل شیلنگ های آب مورد استفاده در محیط فرآوری گوشت بود.
بنابراین، ما بیوفیلمها را از هفت شیلنگ 2 اینچ کشاورزی در یک مرکز فرآوری گوشت که از آب بدون کلر استفاده میکردند، مشخص کردیم.
بار باکتریایی و حضور سه جزء ماتریکس (کربوهیدراتها، پروتئینها و eDNA) تعیین شد.
ما همچنین جامعه میکروبی شیلنگها را از طریق توالییابی ژن 16S rRNA با توان بالا بررسی کردیم، علاوه بر این، جوامع میکروبی آب منبع و سایتهای مختلف زیستمحیطی دیگر در سراسر تأسیسات مشخص شدند.
دانش در مورد جوامع میکروبی شیلنگ های آب در محیط تولید غذا می تواند به پیشگیری و درک رویدادهای آلودگی در طول تولید کمک کند.
شیلنگ های آب از چندین لایه تشکیل شده است که داخلی ترین لایه از پلی وینیل کلراید (PVC) تشکیل شده است. شیلنگ های آب از اتصالات جدا شده و بریده شدند.
یک متر از هر شیلنگ در یک کیسه جداگانه قرار داده شد و به آزمایشگاه منتقل شد.
نمونه های بیوفیلم در دمای 4 درجه سانتیگراد تا زمان پردازش بیشتر در 24 ساعت نگهداری شدند. با استفاده از یک چاقوی استریل شده، 30 سانتی متر از شیلنگ بریده شد.
شیلنگ ها دارای قطر داخلی 1.2-1.5 سانتی متر بودند. شیلنگهای آب بر اساس روش سواب خراشنده نمونهبرداری شدند (میس و همکاران، 2017؛ شکل تکمیلی 1؛ جدول تکمیلی 1).
یک سواب مرطوب برای هیدراته کردن بیوفیلمها قبل از نمونهبرداری بعدی با خراشها و سوابها استفاده شد، دستگاه های نمونه برداری به محلول رینگر 10 میلی لیتری 25x (B. Braun Austria GmbH) منتقل شدند.
برای هر نمونه آب، تقریباً 4 لیتر آب در بطری های دهان گشاد اتوکلاو شده (بطری های Thermo Scientific™ Nalgene™ Wide-Mouth Lab Quality PPCO) نمونه برداری شد.
قبل از ورود به هر شیلنگ اتصال، نمونه برداری شد، نمونهها به آزمایشگاه در دمای 4 درجه سانتیگراد منتقل شدند و آب از طریق فیلترهای 22 میکرومتری (Millipore Type GS.22 μm، Merck Millipore؛ جدول تکمیلی 1) فیلتر شد.
کاغذهای صافی تا زمان استخراج DNA در دمای 20- درجه سانتیگراد نگهداری شدند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.