طرز تهیه سیر ترشی آسان به شیوه ی قدیمی آیین مقدس بومیان هندی!

مراحل تهیه سیر ترشی و مواد لازم برای درست نمودن آن:

شیشه ها را ضدعفونی کنید یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد بجوشانید و شیشه های پیمانه ای را به مدت 1 دقیقه در آب جوش فرو کنید. 

با استفاده از انبر شیشه ها را از آب در حال جوش خارج کنید و روی پیشخوان آشپزخانه تمیز یا حوله آشپزخانه قرار دهید با حوله خشک نکنید.

سیر ترشی

تک تک حبه های سیر را از یک سر سیر جدا کنید و هر کدام را پوست بگیرید و دست نخورده نگه دارید هر شیشه را با میخک پر کنید و فضای کافی برای مایع ترشی باقی بگذارید.

یکی از روشهای سریع برای درست نمودن یک سیر ترشی یک ساله استفاده از روشهای کنسروی می باشد.

سرکه شراب سفید، سرکه سیب، شکر، آب، نمک، دانه فلفل، دانه خردل و برگ بو را در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​رو به بالا ترکیب کنید برای سیر ترشی تند، فلفل قرمز را اضافه کنید.

مخلوط سرکه را بجوشانید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه بپزد تا شکر و نمک کاملا حل شود.

بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید و بلافاصله و با احتیاط مخلوط سرکه را داخل هر شیشه بریزید. 

حدود یک اینچ از لبه‌های شیشه‌ها را بگذارید تا فضایی برای انبساط و افزایش حباب‌های هوا در طول زمان پردازش ایجاد شود.

پلک ها را با دستان خود سفت کنید که به آن سفت با نوک انگشت نیز می گویند. 

قابلمه بزرگ آب را دوباره به جوش بیاورید هر شیشه را با احتیاط داخل آب جوش با انبر کنسرو قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه پردازش شود.

بعد از 10 دقیقه، شیشه ها را با انبر کنسرو از آب در حال جوش خارج کنید و قبل از اینکه شیشه ها را در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید، اجازه دهید تا شیشه ها در دمای اتاق خنک شوند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.